onze belevenissen in Florida

onze belevenissen in Florida

zaterdag 25 oktober 2014

Laatste dag in Orlando

Dag 16

Zaterdag en onze laatste volledige dag op het vasteland zit er bijna op want morgen rijden we van Orlando naar Port Canaveral om er in te schepen op een cruiseschip.Over vandaag valt er eigenlijk weinig te vertellen buiten het feit dat we van plan waren te gaan shoppen, geocacheke zoeken en aan het zwembad te gaan liggen.De eerste 2 zijn gedeeltelijk gelukt en dat laatste niet.Het eerste shoppingcenter waar we naartoe gingen was de Mall at Millenia,heel mooi en chique maar weinig spek voor onze bek vermits onze portemonnee niet toelaat om te gaan shoppen bij bijvoorbeeld Cartier,Gucci en Louis Vuitton.



Bij het 2de shoppingcenter,het outletcenter aan International Drive, was het zo druk dat we aan de ene kant van de parking zijn opgereden en aan de andere kant er terug af.Overal stonden geparkeerde auto's , zelfs de vele grasbermen werden gebruikt als parking,er was gewoon geen doorkomen aan.
Dan hadden we het lumieuze idee om over de International Drive terug naar het hotel te rijden, ook hier leek het wel of half Florida datzelfde idee had. Onze madam van de gps gaf nog een 5-tal kilometer aan naar het hotel, toen we een verkeerde weg opreden waar we tol moesten betalen en onze reisroute werd plots een 20 kilometer langer.Het geluk zat ons echt niet mee vandaag want toen we eindelijk aan ons hotel aankwamen was er bijna geen zon meer aan het zwembad. Door het mooi weer vergeten wij soms dat we al eind oktober zijn en de zon dan al vrij laag staat. Als het zo rond 4 uur is geraakt zij dan niet meer over de gebouwen heen en dat is wel spijtig.
Voor de autoshow van Old Town Kissimmee is dit hotel goed gelegen want hiervoor moeten we maar de baan oversteken.Zaterdagavond zijn er weer speciale auto's te bekijken maar nu is de stoet veel langer dan gisteren of woensdag.Ook het aantal bezoekers leek wel vertienvoudigd, dus Luc en Pascale,als jullie dit zouden lezen  ;kom op een zaterdag goed op tijd voor een parkeerplaatsje ;-) 







Morgen moeten we nog onze huurauto terugbrengen en vanaf dan zijn we zelf geen chauffeur meer maar worden we vervoerd van eiland naar eiland.
Vanaf morgen zullen we misschien deze blog ook niet meer kunnen bijhouden omdat we waarschijnlijk virtueel niet zoveel meer te bereiken zijn.
Dus bij deze : vele groetjes vanuit Florida en tot later.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Nancy en Peter, bedankt voor de nuttige tip. We zullen er zeker rekening mee houden.
    We wensen jullie super veel plezier op de Freedom of the Seas. Jammer genoeg vertrekken wij volgende zondag uit
    een andere (Fort Lauderdale) haven anders hadden we mekaar nog even kunnen groeten.
    Grtjs Luc en Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rust maar goed uit op je cruise zodat je er weer flink tegenaan kunt op je werk, Chris mist je ! En jullie moeten ook nog mee gaan schaatsen.

    Groetjes van Micheline

    BeantwoordenVerwijderen